Britney ”taustanauha” Spears teki sen taas, katso kuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears palasi toissailtana keikkalavoille pitkän tauon jälkeen ja popmusiikin supertähti teki monien mielestä sen mitä häneltä odotettiin. Circus-albumin merkeissä käynnistynyt kiertue oli ainakin aloituksensa perusteella menestys.

Viime viikolla amerikkalaiset viihdelehdet uutisoivat, että lipunmyynti Britneyn paluukiertueelle on sujunut odotettua kehnommin ja kaikille kiertueen keikoille olisi vielä myymättömiä paikkoja. Ensimmäisen keikan myötä lipunmyynti on kuitenkin parissa päivässä kiihtynyt.

Turneen ensimmäinen keikka nähtiin New Orleansissa ja se lunasti monien odotukset, mutta kovaa kritiikkiäkin annettiin. Keikkaa lämmitelleen Pussycat Dolls -yhtyeen esiintymisen jälkeen nähtiin popkuningattaren odotettu paluu konserttilavoille. Ennen Spearsin saapumista lavalla nähtiin kuitenkin vielä kiertueen sirkus-teeman mukaisesti klovneja ja akrobatiaa.

Seksikkäässä pitsiasussa katosta keikkalavalle laskeutunut Britney Spears esiintyi ulkoisesti varsin näyttävästi, mutta sai myös  pyyhkeitä, koska lauloi koko keikan ajan osaksi taustanauhan päälle. Britney Spears on saanut samasta syystä kritiikkiä monta kertaa aiemminkin, mutta siitä huolimatta hän ei kyennyt vieläkään laulamaan aidosti livenä. Muilta osin kiertueen aloitus oli siis menestys.

Mikäli taustanauhoja käytetään läpi koko kiertueen, ei tämä turnee välttämättä sinetöikään Britneyn paluuta viihdemaailman raskaaseen sarjaan. Keikkakuvia löytyy esimerkiksi tästä tästä linkistä.