Hurja huhu: Rihanna ja hakkaaja-Chris menivät salaa naimisiin!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lähes kuukausi sitten alkunsa saanut kohu Rihannan ja hänen hakkaaja-poikaystävänsä Chris Brownin välillä saa yhä erikoisempia piirteitä. Tähän mennessä suurin yllätys on ollut pariskunnan palaaminen yhteen siitä huolimatta, että Chris hakkasi Rihannan tajuttomaksi ja sairaalakuntoon.

Jo pari viikkoa sitten huhuttiin, että riita olisi saanut alkunsa siitä, että Rihanna ilmoitti Chrisille olevansa miehelle raskaana. Tätä huhua ei ole vieläkään kiistetty kummankaan puolelta. Tuoreimpien villien huhujen mukaan pariskunta olisi mennyt lisäksi kaikessa hiljaisuudessa naimisiin Floridassa viime viikolla, Star-lehti uutisoi. Lehden saamien tietojen mukaan Chris Brown olisi kosinut Rihannaa samalla kun pyysi häneltä anteeksi tekojaan.

– Rihanna etsii aviomiestä ja haluaa kaksi lasta ennen kuin on 25-vuotias. Hän uskoo onnellisiin loppuihin ja haluaa elää elämänsä Chrisin kanssa. Hän tunnusti Chrisille, ettei voi elää ilman häntä, lähde kertoi.

Tällä hetkellä Beverly Hills -hotellissa mediaa pakoileva pariskunta joutuu tänään ensimmäisen kerran oikeussaliin puimaan lähes kohtalokkaita tapahtumia. Rihanna tosin ilmoitti pari päivää sitten, ettei aio todistaa Brownia vastaan, joten syyttäjällä on kova työ näyttää toteen törkeä pahoinpitely tai murhayritys.