Lindsay Lohan raivostui – Katie Holmes vei kansikuvan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkismaailma on kulissien takana usein veristä taistelua palstamillimetreistä ja lehtien kansipaikoista. Tuorein sota on käyty poptähti-näyttelijä Lindsay Lohanin ja näyttelijä Katie Holmesin välillä. Taistelu päättyi lopulta Holmesin voittoon, sillä hän poseeraa Glamour-lehden huhtikuun numeron kannessa.

NBC-uutisten mukaan Lindsay Lohan on loukkaantunut verisesti lehden päätoimittajan päätöksestä, sillä hänen mukaansa kansikuva oli jo aiemmin luvattu hänelle.

– Lindsay Lohan poseerasi Madonna-tyylisessä kuvassa ja hän oli täysin siinä uskossa, että hänen kuvansa olisi myös kannessa. Hänen taannoiset Marilyn Monroe -kuvansa New York Magazinessa olivat menestys ja hän luuli saman tapahtuvan tälläkin kertaa. Hänen tilalleen kanteen oli kuitenkin laitettu Katie Holmes ja hän on nyt Katielle vihainen, lähde kertoi uutisille.

Glamour-lehden edustajan mukaan Lindsayn ei koskaan ollut edes määrä olla kansikuvassa.

– Se on ollut vain Lindsayn oletus, se oli virheellinen. Hänen on alunperinkin pitänyt olla mukana vain sisäsivuilla.