Maailman kallein kojelauta Paris Hiltonin autoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirimiljonääri Paris Hilton tunnetaan monien muiden seikkojen lisäksi myös maailman ainoasta pinkistä Bentley-luksusautostaan. Beverly Hillsin kaduilla aika-ajoin nähtävä kottero on nyt saamassa lisää bling-blingiä maailman kalleimman kojelaudan muodossa.

27-vuotias monimiljonääri hankki itselleen joululahjaksi hänelle räätälöidyn näyttävän Bentley Continental GT -auton, mutta nyt hän on päättänyt saada siihen lisää näyttävyyttä ja kimallusta lisäämällä autoon timantteja. Hilton kuvattiin äskettäin kuljettamassa autoaan yhtiön toimistolle kojelaudan mittaamista varten.

– Olimme tyrmistyneitä, kun hän soitti ja kertoi haluavansa kojelautaan muutaman sadan tuhannen dollarin edestä timantteja. Olemme tottuneet asioimaan tähtien kanssa, joten odotamme odottamatonta. Tämä oli kuitenkin jotain aivan muuta. Ilmeisesti taloustaantuma ei ole iskenyt hänen talouteensa kovinkaan pahasti, Bentleyn työntekijä kommentoi Hiltonin tilausta The Sun -lehdelle.

Aivan heti Hilton ei kuitenkaan pääse autoilemaan jalokivien kimalluksessa, sillä tehtaan toiminta on taloustaantuman takia seisokissa toukokuuhun saakka.