Holly Madisonin rinnat framilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa ja Yhdysvalloissa kohistaan nyt samaan aikaan Tanssii tähtien kanssa -kilpailusta ja kilpailijoista. Yhdysvalloissa uutisointi kuitenkin keskittyy pitkälti kilpailijoiden erilaisiin toilailuihin ja paljastuksiin. Tuorein otsikot valloittanut tähti on Holly Madison.

Playboy-tähti Holly Madison vetää katsojia televisioruutujen ääreen erityisesti rinnakkaalla olomuodollaan, jota saadaan lähes päivittäin ihastella myös viihdelehtien palstoilla. Hänen uskotaan putoavan kilpailusta ensimmäisten joukossa, mutta mikäli niin käy, hän tekee sen ainakin näyttävästi. Nyt Holly on kuvatti varsin antavassa kaula-aukossa. Katso kuvat tästä.

29-vuotias Holly Madison, alkuperäiseltä nimeltään Holly Cullen, on amerikkalainen malli ja televisiokasvo, joka tuli aikanaan tunnetuksi Playboy-moguli Hugh Hefnerin tyttöystävänä The Girls Next Door -sarjassa. Sittemmin hän on poseerannut Playboy-lehdessä ja esiintynyt alastomana turkiksia vastustaneessa kampanjassa. Madison on nähty myös valkokankaalla elokuvissa The Last Broadcast, Scary Movie 4, The House Bunny ja The Telling.