Vanha suola janottaa maailman seksikkäintä? Yhteinen leffa tulossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seksikkäimmäksi naiseksi pariinkin otteeseen valittu näyttelijä Megan Fox ilmoitti äskettäin purkaneensa kihlauksen pitkäaikaisen poikaystävänsä Brian Austin Greenin kanssa. Suhteen päättymisestä huolimatta julkkispari on kuitenkin nyt bongattu jälleen yhdessä Hollywoodin kaduilla.

Yhdessä viikonloppua viettänyt pari nähdään lähiaikoina yhdessä myös valkokankaalla, kun molemmat näyttelijät on kiinnitetty samaan elokuvaan.  Transformers-elokuvasta tuttu 22-vuotias Megan Fox on kiinnitetty näyttelemään Fathom-nimiseen supersankari-elokuvaan. Leffan tuottaa Safran Productions, jossa Beverly Hills 90210 -sarjasta tunnetuksi tullut Green puolestaan työskentelee tuottajana.

Asiasta uutisoineen Variety-lehden mukaan elokuvan vastaavaksi tuottajaksi on kiinnitetty Frank Mastromauro ja käsikirjoituksesta vastaa Jordan Mechner. Kuva Meganista ja Brianista yhdessä löytyy tästä.