Eminem tekee sen kahdesti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tähti Eminem on parhaillaan viimeistelemässä uutta Relapse-paluulevyään yhdessä Dr. Dren kanssa. Levyn julkaisua pedattiin jo aiemmin siirtämällä 50 Centin tulevaa levyä myöhäisemmäksi. Fiftyn levy myöhästyy myös siksi, että Eminemin levyä on jouduttu hiomaan studiossa odotettua pidempään.

Nyt on selvinnyt myös syy venyneeseen studiosessioon. Eminem, eli Marshall Mathers III, aikoo nimittäin julkaista yhden sijaan kaksi levyä kuluvan vuoden aikana. Tuoreimpien huhujen mukaan ensimmäinen Relapse-levy saataisiin kauppoihin mahdollisesti jo toukokuussa. Alunperin se piti tosin julkaista jo viime syksynä.

– Monet odottivat Relapsen julkaisua viime vuonna. Olin itsekin yksi heistä. Sitten Dr. Dre ja minä menimme syyskuussa takaisin studioon muutamaksi päiväksi ja se venyikin puoleksi vuodeksi. Meillä oli hyvä sessio ja saimme tonneittain uutta materiaalia. Relapse 2 -levyn myötä ihmiset kuulevat parasta materiaaliamme, Eminem kertoi Vibe.comin mukaan.

Toinen uusi levy tullaan julkaisemaan vain muutama kuukausi tämän jälkeen. Eminemin edellinen studiolevy Encore julkaistiin viisi vuotta sitten. Parhaillaan radiosoitossa on Eminemin uuden levyn ensimmäinen singlelohkaisu Crack A Bottle.