Milla Jovovich yläosattomissa, katso tyylikkäät kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

1990-luvulla maailman seuratuimpiin nuoriin naistähtiin lukeutunut supermalli-näyttelijä-laulaja Milla Jovovich tekee edelleen uraa mallina, vaikka hänen malliuransa kulta-aika vaikuttaakin olevan jo takana. Valkokankaalla vientiä vielä on, sillä hän on tehnyt viime aikoina myös menestysrooleja.

Muiden muassa The Fifth Element ja Jeanne d’Arc -elokuvissa ihastuttanut kaunotar poseeraa nyt Interview-lehden sivuilla tyylikkäissä studiokuvissa yläosattomissa. Katso kuvat tästä.

Ukrainalaissyntyinen 33-vuotias Milla Jovovich aloitti mallinuransa jo 11-vuotiaana poseeratessaan Revlon-kosmetiikkayhtiön mainoksissa. Sittemmin hänet nähtiin lukuisten muidenkin kosmetiikka- ja vaatemerkkien kasvona.

Vuonna 1989 Pulmuset-sarjassa pienen cameoroolin tehnyt Milla Jovovich teki näyttävän läpimurron valkokankaalla elokuvassa Paluu siniselle laguunille. Hänen tuorein elokuvansa on viime vuotta sitten ensi-iltansa saanut The Palermo Shooting. Tänä vuonna Jovovich nähdään kolmessa elokuvassa.