Rihannan hakkaajapoikaystävä sai rajut syytteet – näin kaikki tapahtui!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lähes kuukausi sitten Hollywoodissa tapahtunut r&b-tähti Rihannan törkeä pahoinpitely päätyi viime yönä Suomen aikaa ensimmäisen kerran oikeussaliin. Siellä Chris Brown sai rajut syytteet törkeästä pahoinpitelystä.

Yhdysvalloista kantautuneiden tietojen mukaan Rihanna olisi juuri ennen pahoinpitelyä lukenut Chrisin matkapuhelimeen saapuneen tekstiviestin. Tästä raivostunut Chris olisi yrittänyt työntää laulajaa ulos vuokra-autosta, mutta kiinni ollut turvavyö esti aikeet. Tästä syystä Chris Brown löi tyttöystävänsä pään auton ikkunaan ja löi häntä samalla myös nyrkillä kasvoihin. Tuolloin verta lensi Rihannan vaatteille sekä auton sisustukseen.

Ensimmäisten iskujen jälkeen Rihanna soitti avustajalleen, joka ei kuitenkaan vastannut puheluun. Tästä syystä Rihanna jätti hänelle vastaajaviestin, jossa hän pyysi poliiseja paikalle. Tämä oli poliisiraportin mukaan viimeinen niitti Chrisin raivostumiselle ja pian puhelun jälkeen Brown pahoinpiteli tyttöystävänsä tajuttomaksi ja pakeni paikalta.

Rihanna ilmoitti pari päivää sitten, ettei hän todista poikaystäväänsä, eli mahdollista tuoretta aviomiestään, vastaan oikeudessa. Poliisin ja syyttäjän tärkeimpänä todistusaineistona toimivat siten Rihannan kuulustelupöytäkirjat ja asiatodisteet, kuten autosta löytyneet verijäljet.