Zac Efron sai äidiltä joululahjaksi perhepakkauksen kondomeja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittujen High School Musical -elokuvien tähti Zac Efron on miljoonien teinityttöjen päiväuni ja hänen tyttöystävänsä Vanessa Hudgens on niin ikään yksi tämän hetken suosituimmista teinitähdistä. Taannoin paparazzit ikuistivat pariskunnan ostoksilla erikoissa miljöössä.

Efronin äiti Starla järkyttyi nähtyään kuvat, sillä Zac ja Vanessa shoppailivat hänen mielestään seksikaupassa. Tämän jälkeen hän yllätti jälkikasvunsa ostamalla 21-vuotiaalle pojalleen joululahjaksi ehkäisyvälineitä.

– Se oli kahden vuoden takainen Halloween ja olimme kuvassa naamiaisasukaupassa. Siellä takana heillä oli aikuisten osasto. Sitten eräs nainen pyysi saada ottaa meistä kuvan. Äitini näki kuvan ja luuli, että olimme seksikaupassa ja jouduin selittämään hänelle, ettei kauppa ollut sellainen. Äitini ei kuitenkaan uskonut, Zac Efron kertoi Elle-lehdelle.

– Kuva kuitenkin järkytti äitiäni ja hän sai siitä idean täydelliseen joululahjaan. Varastoni olivat viime jouluna täynnä kondomeja, joita hän osti minulle perhepakkauksen.