Pamela Anderson paljasti rintansa muotinäytöksessä, katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu povipommi ja näyttelijä Pamela Anderson on viime aikoina viettänyt jonkinasteista hiljaiseloa julkkiselämästä, mutta nyt hänet on kuitenkin nähty muotinäytöksessä. Playboy-mallin esiintyminen ei jättänyt tälläkään kertaa ketään kylmäksi.

Pamela Anderson oli mukana Pariisissa järjestetyssä Vivienne Westwoodin muotinäytöksessä, jossa esiteltiin talvikauden 2009 – 2010 tulevia uutuuksia. Kaikki ei kuitenkaan sujunut suunnitelmien mukaisesti. Ei ainakaan järjestäjien suunnitelmien mukaisesti. Westwood on jo aiemmin kertonut, että Pamela Anderson on toiminut uuden malliston innoittajana, ja nyt asut nähtiin viimein tositoimissa.

Povipommin vaate-esittely meni kuitenkin hieman pieleen, kun eräs asuista paljasti Andersonin vasemman rinnan, sillä asua ei oltu suunniteltu aivan näin rintaville naisille. Vilautus ei tosin tuonut julki mitään uutta, sillä koko maailma lienee nähnyt Pamsun rinnat useampiakin kertoja. Ehkä juuri siksi Playboy-malli ei ollut millänsäkään tapahtuneesta. Kuvat tilanteesta löytyvät tästä.