Teinitähden paljastuksesta nousi jälleen kohu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hannah Montana -televisiosarjasta ja tulevasta elokuvasta sekä laulajanurastaan tunnettu teinitähti Miley Cyrus osaa hankkiutua kohujen keskelle. Tällä kertaa aiheena on hänen omaelämäkertansa Miles To Go, jossa 16-vuotias Miley kertoo lapsuudestaan ja urastaan.

Miley Cyrus on parhaillaan tuoreen kirjansa markkinointikiertueella ja äskettäin hän pistäytyi myös monilla eri radiokanavilla kuultavan JohnJay And Rich -aamuohjelman vieraana. Haastattelussa teinitähti kertoi kuinka hänen vanhempansa ovat rankaisseet häntä. Tuorein kohu onkin nyt syntynyt Mileyn paljastettua saaneensa vanhemmiltaan myös fyysisiä kurinpalautuksia takapuoleensa.

– Kerran kännykkäni heitettiin parvekkeelta ja jouduin ostamaan uuden omilla rahoillani. Luulen, että olen saanut pari kertaa myös puulusikasta, Miley Cyrus paljasti.

Yhdysvalloissa päivitellään nyt kuinka arvostetun julkkisperheen vanhemmat ovat voineet turvautua näin brutaaleihin keinoihin. Samassa haastattelussa Miley kertoi pitävänsä Brad Pittiä idolinaan ammatillisessa mielessä, mutta ei pidä häntä kuitenkaan hyvännäköisenä. Parhaimman näköisiksi miehiksi hän nimesi Harry Connick Juniorin ja Gerard Butlerin.