Britney Spears teki jättilahjoituksen – saajana pellet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Odotetun Circus-kiertueensa tällä viikolla käynnistänyt poptähti Britney Spears on ehtinyt tehdä kiireisen kiertueensa merkeissä myös hieman markkinointia ja hyväntekeväisyyttä. Poppari teki nimittäin yllätysvierailun Miamissa sijaitsevaan lastensairaalaan.

Vain muutamaa tuntia ennen American Airlines Arenalla nähtyä konserttiaan Britney kuvattiin tervehtimässä lapsia. Samalla hän teki myös jättilahjoituksen osallistumalla 100.000 dollarilla Big Apple Circus Clown Care -säätiön toimintaan. Järjestö ylläpitää toimintaa, jonka puitteissa lastensairaaloihin saadaan vierailemaan pellejä.

Britneyn Circus-kiertue käynnistyi maanantaina New Orleansista hieman ristiriitaisissa tunnelmissa. Varsinainen show ja sen päätähti saivat runsaasti ylistäviä kommentteja, mutta Britneyn taustanauhaan koko keikan ajan tukeutuva laulaminen sai sen sijaan kritiikkiä. Monet maailmantähdet käyttävät taustanauhoja, mutta eivät kuitenkaan tässä mittakaavassa. Siitä huolimatta kiertueesta odotetaan menestystä.