Madonnan ja Michael Jacksonin kitaristi kuoli

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu kitaristi David Williams on kuollut. 58-vuotias muusikko menehtyi toissapäivänä sairaalassa Hamptonissa, Virginiassa. Hän vajosi koomaan jo viime viikolla.

David Williams oli kitaristina mukana useiden supertähtien kiertueilla lähes 30 vuoden ajan. Hänen tunnetuimpia asiakkaitaan olivat Madonna ja Michael Jackson. Lisäksi hän soitti muiden muassa Jessica Simpsonin, Van Halenin, Chaka Khanin ja Lionel Richien yhtyeissä.

Williamsin perhe on asiasta uutisoineen New York Post -lehden mukaan raivoissaan siitä, ettei musiikkiala koskaan antanut pitkän linjan ammattilaiselle hänen ansaitsemaansa arvostusta. Vuosikymmeniä musiikkibisneksessä töitä tehneellä kitaristilla ei ollut sairausvakuutusta ja sairaalan edustajat painostivat perhettä irrottamaan Williams ”letkuista”.