Mikkosten maailma realityohjelmien pohjanoteeraus?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänään Nelosella nähtiin ensimmäinen ja mahdollisesti viimeinen osa Mikkosten maailma -ohjelmasta. Nyt katsojat saavat äänestää ohjelman jatkumisesta tekstiviesteillä.

Ohjelmassa mediamaailman kehäraakki Timo T.A Mikkonen perheineen esittää varsin omaperäisiä näkemyksiään tuoreista lehtikirjoituksista, maailman tapahtumista, yhteiskunnasta ja yleensäkin kaikesta mahdollisesta. Samalla Mikkonen käytti myös tilaisuuden hyväkseen latelemalla sanallisen kostoiskun häntä ja hänen perhettään aiemmin kritisoineille.

Lastenhoitoon liittyvien Hitler ja Stalin -kommenttiensa johdosta taannoin otsikoihin noussut Nina Mikkonen sivalsi myös erityisesti feministejä ja mainitsi näitä kohteitaan jopa nimeltä.

Realityohjelma esitteli Mikkosten perheen tavalla, joka ei välttämättä tehnyt oikeutta realitysarjoille. Perheen yltiöasialliset puheenaiheet ja aktiviteetit vaikuttivat viimeiseen saakka ennakkoon käsikirjoitetulta propagandalta. Ohjelman ajatuksena on kuitenkin lähinnä aiheuttaa mielipiteitä, ja siinä se varmasti myös onnistui. Haluatko sinä ohjelmalle jatkoa? Perustele mielipiteesi kommenttiosioon.

{democracy:83}