Rihannan hakkaaja tunnustaa välttääkseen vankilan?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supertähti Rihannan tasan kuukausi sitten vakavasti Hollywoodissa pahoinpidellyt Chris Brown on sittenkin päätymässä leivättömän pöydän ääreen. Rihanna ilmoitti jo aiemmin, ettei halua todistaa miestään vastaan, mutta näyttö törkeästä pahoinpitelystä voi sittenkin riittää tuomioon ilman uhrin todistamistakin.

Viime viikkojen aikana mahdollisesti myös naimisiin mennyt pariskunta yrittää parhaillaan löytää keinon, jolla Chris selviäisi tilanteesta ilman vankeustuomiota. Yksi mahdollisuus on sopimus syyttäjän kanssa. TMZ-julkaisun saamien tietojen mukaan Chris olisi valmis tunnustamaan tekonsa. Hän on tosin valmis tunnustamaan vain lievän pahoipitelyn ja vain jos hän välttää vankilatuomion, joten sopimus ei ole vielä kirkossa kuulutettu.

Syyttäjä tukeutuu jutussa Rihannan poliisille heti pahoinpitelyn jälkeen antamiin lausuntoihin tuon illan tapahtumista ja toistuvista pahoinpitelyistä. Myös tapahtumapaikalta löytyneitä verijälkiä tullaan käyttämään todisteina. Viime viikolla näytti hetken jo siltä, että juttu kuivuisi kokoon, mutta nyt Brownia odottaa jälleen mahdollisesti jopa pitkä vankilatuomio. Puolustus vetoaa lieventävänä asianhaarana siihen, että aggressiivisesti käyttäytynyt Rihanna löi Chrisiä ensimmäisenä.