Chris Brownia odottaa hurja vankeustuomio

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun r&b-tähti Rihannan kuukausi sitten pahoinpidellyt Chris Brown ei päässytkään vielä pälkähästä, vaikka hänen hakkaamansa tyttöystävä Rihanna kieltäytyi nostamasta syytteitä miestään vastaan.

Syyttäjä vaatii Chrisille kuitenkin muihin todisteisiin ja Rihannan aikaisempaan todistajanlausuntoon perustuen ehdotonta vankeutta. Mikäli Chris Brown todetaan syylliseksi kaikkiin tuleviin syytteisiin, odottaa häntä jopa neljän vuoden vankeustuomio.

Oikeus kielsi viime viikolla Chris Brownia pahoinpitelemästä tai muutenkaan ahdistelemasta Rihannaa. Mikäli Chris koskee tyttöystäväänsä – tai huhujen mukaan tuoreeseen vaimoonsa – hän joutuu maksamaan 7 miljoonan dollarin korvauksen.

Rihanna ja Chris on nyt kutsuttu vierailemaan suositussa Oprah Winfreyn keskusteluohjelmassa ja pariskunta on suostunut vierailuun. Sen toteutumisen ajankohta on kuitenkin vielä auki. The Sun -lehden tietojen mukaan vierailu tehtäisiin Brownin taustavoimien aloitteesta ja sen tarkoituksena olisi pelastaa miehen musiikkiura, joka on tyrehtyi pahoinpitelyyn.

Rihannan perhe ja ystävät ovat raivoissaan siitä, että Rihanna antoi hakkaajamiehelleen anteeksi ja otti tämän takaisin. Ystäväpiirin mukaan suhteen jatkaminen on vain levy-yhtiöiden ja managerien junailema pr-temppu eikä pariskunnan suhde ole todellisuudessa palannut ennalleen.