Entinen muoti-ikoni katkerana: Kate Moss varasti tyylini!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin supermalleihin nykyisin lukeutuva Kate Moss on saanut niskaansa aikamoisen syyteryöpyn entiseltä ystävältään Marianne Faithfullilta. 60-luvulla muoti-ikoniksi noussut Faithfull syyttää Mossia tyylinsä varastamisesta.

Uransa aallonpohjalta hienon nousun takaisin mallimaailman A-sarjaan tehnyt 35-vuotias Kate Moss on Faithfullin mukaan ”vampyyri”. Takavuosina Kate Moss ja Marianne Faithfull tunnettiin erittäin hyvinä ystävinä, mutta tämän lausunnon perusteella ystävyys on mennyttä.

– Hän ei ole oikeasti minun ystäväni. Luulin, että hän oli, mutta hän olikin ovela. Hän halusi lukea minua kuin Braillen kirjaa ja hän onnistui siinä. Se oli vampyyrinen teko, Marianne Faithfull syytteli.

62-vuotias Marianne Faithfull tuli tunnetuksi 60-luvulla, jolloin hän seurusteli myös Rolling Stones -tähti Mick Jaggerin kanssa. Tyylin lisäksi Moss matkii Faithfullin mukaan häntä myös miesvalinnoissaan. Mariannen mielestä Mossin poikaystävä Jamie Hince on kuin nuori Mick Jagger.

– Nyt näen kuvia hänestä ja pojasta, joka näyttää aivan Mick Jaggerilta. Kate näyttää aivan minulta ja sillä on syynsä. Minulta näyttäminen on yksi hänen jutuistaan, Marianne Faithfull valitteli The Times -lehden mukaan.

Kate Moss kiisti lehdelle kopioineensa kenenkään tyyliä tai miesmakua.