Irina palaa keikkalavoille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituimpiin naisartisteihin lukeutuva Irina on pitänyt äitiyslomaa viime keväästä alkaen ja tekee nyt toivotun paluun keikkalavoille. Irina aloittaa huhtikuun alusta kahdeksan keikkaa käsittävän Pohjois-Suomen kiertueen.

– Innokas artisti soittajineen ja teknikoineen on siirtymässä taas pinkkiin bussiin ja keikoille. Vuosi hujahti vauhdilla, mutta silti olo on kuin keikoilta olisi ollut pois ikuisuuden. Mukava pieni jännitys ja kutina on päällä! Irina kommentoi.

Suositussa Kuorosota -ohjelmassakin esiintynyt Irina on julkaissut soolouransa aikana kolme albumia Vahva, Älä riko kaavaa ja Liiba Laaba, jotka ovat kaikki myyneet platinaa. Liiba Laaba -levynsä yhteydessä Irina teki laajan kiertueen, joka käsitti noin 140 keikkaa ympäri Suomea. Irina on parhaillaan studiossa nauhoittamassa neljättä albumiaan, joka julkaistaan syksyllä.

Irina nähdään keikoilla seuraavasti:

3.4. Oulu, Night Club Tähti

4.4. Suomulahti, Hotelli Suomutunturi

5.4. Sirkka, Hullu Poro Areena

6.4. Luosto, Hotelli Luostotunturi

8.4. Saariselkä, Saariselkä / Tunturihotelli

9.4. Ylläsjärvi, Ravintola Taiga

10.4. Sirkka, Hullu Poro Areena

11.4. Tornio, Kaupungin hotelli

21.5. Kuopio, Henry’s Pub

22.5. Savonlinna, Seurahuone

23.5. Joensuu, Kellari