Popparin kohupaljastus: ”CIA yritti saada minut vakoojakseen!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Latinokappaleistaan tuttu discotähti Gloria Estefan on heittänyt ilmoille varsinaisen kohupaljastuksen. Kuubassa syntynyt amerikkalaislaulaja on nimittäin paljastanut, että Yhdysvaltojen keskustiedustelupalvelu CIA olisi yrittänyt rekrytoida hänet vakoojaksi.

Pyyntö tuli Estefanin mukaan jo ennen musiikkiuran alkua hänen toimiessaan tulkkina Miamin kansainvälisellä lentokentällä.

– He huomasivat, että minä oli joku, joka voisi mennä tavallisesta ihmisestä ilman että erottuisin mitenkään massasta. CIA lähestyi minua ja minut kutsuttiin heidän Atlantan pääkonttoriinsa, Gloria Estefan kertoi People-lehden mukaan.

Laulajatähti osaa sujuvasti englantia, espanjaa ja ranskaa, joten hän oli kiinnostava työntekijä tiedustelupalvelulle. Estefan ei kuitenkaan suostunut ryhtymään vakoojaksi, koska hänen perheensä oli jo surullinen hänen isänsä työstä Kuuban diktaattori Fulgencio Batistan henkivartijana. Sittemmin Gloria Estefan on myynyt noin 90 miljoonaa levyä ympäri maailmaa ja voittanut seitsemän Grammy-palkintoa.