Supertähden meikkimoka – katso kiiltävä kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäveteraani Michael Douglasin kanssa nykyisin elävä Hollywood-kaunotar Catherine Zeta-Jones tunnetaan viimeistä hiussuortuvaa myöden tyylikkäänä supertähtenä. Poikkeus kuitenkin vahvistaa usein säännön, ja nyt Zeta-Jonesin meikkaus ei ole osunut aivan kohdalleen.

Luonnonkaunis 39-vuotias Catherine Zeta-Jones nähtiin äskettäin Los Angelesin Culver Cityssä sijaitsevassa Kirk Douglas -teatterissa selkeästi ylimeikattuna. Hän oli osallistumassa 64-vuotiaan miehensä kanssa 92-vuotiaan appiukkonsa Kirk Douglasin yhden miehen teatteriesitykseen nimeltä Before I Forget.

Tarina ei kerro meikkasiko Catherine tähän tapahtumaan itse, vai suorittiko meikkauksen joku ammattilainen. Joka tapauksessa lopputuloksessa oli parantamisen varaa ja salamavalojen ristitulessa Hollywood-kaunottaren kasvot eivät olleet parhaimmillaan hänen näyttäessä kuvissa lähinnä vahanukelta. Lisäksi hänen kasvonsa kiiltelivät kilpaa hänen näyttävän hopeasävyisen iltapuvun kanssa. Katso kuva tästä.