Donald Trump haukkuu Rihannan: ”Luuseri!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa lähinnä Diili-realityohjelman isäntänä tunnettu liikemies Donald Trump on ottanut kantaa Rihannan ja hänen miesystävänsä Chris Brownin kriisiin. Monimiljonääri kohdistaa kuitenkin kritiikkinsä Chrisin sijaan Rihannaan.

Trump haukkuu r&b-tähden, koska tämä suostui ottamaan takaisin miehen, joka hakkasi hänet sairaalakuntoon ja tajuttomaksi Los Angelesissa päivää ennen Grammy-gaalaa. Myös Rihannan perhe ja monet muut julkkikset ovat olleet samoilla linjoilla Trumpin kanssa.

– Jos hän todella palaa siihen suhteeseen, hän on luuseri eikä hän ansaitse minkäänlaista menestystä tulevaisuudessa, liikemies paasasi.

Vain muutama päivä sitten myös maailman tunnetuin televisioemäntä Oprah Winfrey vaati julkisesti Rihannaa jättämään välittömästi miehensä. Lisäksi Oprah tekee myös erikoislähetyksen, jossa hän käsittelee parisuhdeväkivaltaa.

– Jos mies lyö sinua kerran, hän tulee lyömään myös uudelleen. Varmasti. Sinä tarvitset tällä hetkellä jonkun puhumaan sinulle järkeä. Jos minä olisin ystävänne, soittaisin ja sanoisin, että antakaa tilanteelle aikaa, hankkikaa terapiaa ja hoitakaa ensin itsenne kuntoon, Oprah opasti.