Julia Roberts säikähti alastonkohtausta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosina maailman kalleimmaksi naisnäyttelijäksi noussut Julia Roberts on pitänyt viime aikoina hieman taukoa näyttelemisestä, mutta on nyt tekemässä paluuta. Hänet nähdään lähitulevaisuudessa muiden muassa Kaksinaamaista peliä -elokuvassa.

Kyseisen elokuvan käsikirjoitukseen tutustuminen oli kuitenkin kaunottarelle shokki, sillä hän huomasi vasta silloin, että hänen roolihahmollaan on elokuvassa myös alastonkohtaus makuuhuoneessa. Roberts ei juurikaan perusta alastomuudesta, joten hän joutui taivuttelemaan elokuvan käsikirjoittaja-ohjaaja Tony Gilroyn muuttamaan hieman visiotaan.

Julia Roberts on suosiostaan huolimatta varsin ujo näyttelijätär, joka ei suostu esiintymään julkisesti alastomana. Hän pitääkin itseään ”G-Rated” -tähtenä elokuvien ikärajaluokitteluun viitaten. Roberts saikin ylipuhuttua ohjaajan muuttamaan alastonkohtausta, mutta häntä kuvottaa alastomuuden lisäksi myös suuteleminen elokuvissa. Siihen hän joutui kuitenkin suostumaan yhdessä vastanäyttelijänsä Clive Owenin kanssa.

– Se on outoa. Kun suutelet jotain muuta kuin todellista rakastasi, se tuntuu oudolta, Roberts kertoi Access Hollywoodin mukaan.

Kaiken lisäksi Julian aviomies Danny Moder seurasi vaimonsa kuhertelua lähietäisyydeltä, sillä hän toimi kyseisen elokuvan kuvaajana. Kaksinaamaista peliä saa ensi-iltansa Suomessa 29. toukokuuta.