Lihavaksi haukuttu Jessica Simpson esitteli säärensä, katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime aikoina painonhallinnan kanssa julkisuudessakin taistellut entinen poptähti ja nykyinen country-tähti Jessica Simpson on saanut niskaansa aikamoisen määrän kärkeviä kommentteja pyöristyneestä ulkomuodostaan. Tähti itse on kuitenkin useaan otteeseen kertonut pitävänsä itsestään juuri sellaisena kuin on.

Nyt Jessica Simpson on esitellyt kurvejaan myös julkisesti, sillä kaunotar nähtiin esiintymässä Floridassa järjestetyillä Strawberry-festivaaleilla pieniin mini-farkkushortseihin sonnustautuneena. Samalla Jessica esitteli siis säärensä ja reitensä ja pyrki vaientamaan kritiikkiä lihavuudesta. Katso kuvat tästä.

Temppu taisi myös onnistua, sillä alkuviikon aikana kuvia kyseisestä esiintymisestä on julkaistu monissa amerikkalaislehdissä ja hänen ulkomuotoaan on nyt myös kehuttu. Ei ole siis helppoa olla julkkistähti.