Rihannan pahoinpitelyyn johtaneen tekstiviestin lähettäjä paljastui

Viihdeuutiset · Stara.fi

Reilu kuukausi sitten tapahtuneen r&b-tähti Rihannan pahoinpitelyn syihin on alusta saakka luettu hänen hakkaajapoikaystävänsä Chris Brownin saama tekstiviesti, jonka takia Rihanna tuli mustasukkaiseksi. Nyt viestin lähettäjän henkilöllisyys on viimein selvinnyt.

TMZ-julkaisun mukaan viestiä ei lähettänyt – kuten huhut ovat aiemmin väittäneet – Paris Hilton. Sen sijaan kyseinen viesti oli peräisin Brownin 40-vuotiaalta managerilta Tina Davisilta. Hän on paljastanut viestin sisällöstä sen verran, että tiedusteli viestissä mahdollista tapaamista Chrisin kanssa kyseisen illan Pre-Grammy -juhlien jälkeen. Viestin uskotaan olleen merkittävä osatekijä siinä, että Rihannan ja Chrisin välienselvittely kulminoitui rajuun pahoinpitelyyn.

Viranomaisten antamien tietojen mukaan Chrisillä oli aiemmin ollut seksisuhde viestin lähettäjän kanssa. Rihannan on aiemmin kerrottu suuttuneen tekstiviestistä niin, että heitti Chrisin vuokra-auton avaimet auton ikkunasta. Se puolestaan provosoi Brownin ottamaan nyrkkinsä käyttöön lähes kohtalokkain seurauksin. Nyt häntä odottaa jopa neljän vuoden vankeustuomio. Seuraava oikeuden istunto pidetään 6. huhtikuuta.