”Watchmen-rooliasuni löyhkäsi aivan kondomeille!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan elokuvateattereissa ympäri maailmaa esitettävän Watchmen-elokuvan ruotsalainen naistähti Malin Akerman on kommentoinut haastattelussa elokuvan rooliasuaan mielenkiintoisin sanakääntein.

30-vuotiaan Akermanin roolihahmo Silk Spectre II pitää elokuvassa yllään näyttävää keltamustaa supersankari-asua, joka ei kuitenkaan käytännössä ollut kovinkaan mukava. Ruotsalaiskaunottaren mielestä onkin hauskaa, että roolihahmon ominaisuuksiin kuului supertarkka hajuaisti, sillä rooliasu löyhkäsi hänen mukaansa rajusti.

– Minä pidin aluksi asua ensin aivan vi**n siistinä. Sitten kokeilin sitä ylleni ja huomasin sen olevan aivan vi**n epämukava. Ja se haju… Kun otin puvun pois, se löyhkäsi aivan kondomille, Malin Akerman kertoi Maxim-lehden haastattelussa.

Watchmen-elokuva sai Suomen ensi-iltansa 6. maaliskuuta.