BB-Niko vetäytyy yöelämästä ja harkitsee antabus-kuuria

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -ohjelman viimeisimmältä tuotantokaudelta tunnetuksi tullut BB-Niko, eli Niko Saarinen, on pysytellyt viime aikoina poissa kohuotsikoista. Temperamenttinen nuori mies kertookin nyt blogissaan, että on päättänyt jättää yöelämän.

– Minun baarikäyttäytyminen on toisinaan idioottimaista. Enkä missään nimessä ole ylpeä siitä millainen kuva minusta on saatu ja millaisen kuvan annan itsestäni. Siksi meinaankin nyt suorittaa tämän kuukauden osalta kaikki sovitut menoni, mitkä keskittyvät viikonloppuihin, ja sen jälkeen vetäydyn yöelämästä, Niko kirjoittaa.

– Huhtikuusta ajattelin että voisin tehdä tipattoman tai ainakin sellaisen että en vedä kännejä. Olen miettinyt antabus-kapseleiden käyttöönottoa. Se voisi olla ihan loistava ratkaisu, koska epäilen että niin kovaa tahdonvoimaa minusta ei löydy että ilman niitä pystyisin olemaan raittiina.

Kirjoituksessaan Niko vihjaa myös ulkomaille lähdöstä uuden poikaystävänsä, eli nykyisen avokumppaninsa, kanssa.