Eppu Normaali ja Tehosekoitin Himosfestivaaliin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuonna jo kymmenvuotisjuhliaan viettänyt Himosfestival lataa jälleen tänä juhannuksena Jämsän Himokseen täyden kattauksen Suomen suurimpia artisteja.

Tähän mennessä Himosfestivalin esiintyjistä ovat varmistuneet Eppu Normaali, Mokoma, Disco Ensemble, Kotiteollisuus, Maj Karma, Maija Vilkkumaa, Yö, Stam1na, CMX, Apulanta, Paula Koivuniemi, Popeda ja Haloo Helsinki.

Oman lisänsä juhannukseen tuovat kesän odotetuimman paluun tekevä Tehosekoitin, Euroviisuissa kunnostautunut Waldo’s People, uusimmalla albumillaan suoraan Suomen listaykköseksi mennyt Klamydia sekä saksalainen ysärijyrä Scooter.

Himosfestival on edelleen täysi-ikäisten festivaali. Samalla 18 vuoden ikäraja mahdollistaa koko festivaalialueen pitämisen anniskelualueena.