Heroes-kaunotar haluaa ex-poikaystävälleen potkut sarjasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisillekin lähinnä Heroes-televisiosarjasta tunnetuksi tullut teinitähti Hayden Panettiere on viime päivinä osoittanut, että ensivaikutelma hänestä söpönä ja mukavana naapurintyttönä on ollut todella pahasti metsässä.

Pari päivää sitten Hayden Panettiere raivosi kuvaajalle, joka yritti saada häneltä haastattelua, ja nyt neitokainen on osoittanut osaavansa likaisen pelin myös kulissien takana. Vastanäyttelijänsä Milo Ventimiglian kanssa pitkään seurustellut Hayden haluaa nimittäin Milolle potkut Heroes-sarjasta.

Harvinaisen selvää aikuistumisen puutetta osoittanut teinitähti on nyt peräti kieltäytynyt olemasta kuvauspaikalla samaan aikaan entisen poikaystävänsä kanssa.

– Hän tekee asian hyvin vaikeaksi kaikille, jotka liittyvät asiaan tavalla tai toisella. Milo ei aio kuitenkaan alentua pelaamaan mitään peliä, vaan ottaa asian rauhallisesti, kuvauspaikalta kerrottiin OK! -lehdelle.