Hollywood-tähti heitettiin ulos hiphop-konsertista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäuransa päättämisestä kuukausi sitten ilmoittanut Joaquin Phoenix kertoi keskittyvänsä jatkossa musiikkiuraansa. Hän on kertonut työstävänsä jatkossa muiden muassa hiphop-musiikkia. Nyt tähti on kuitenkin heitetty ulos keikalta.

Access Hollywoodin mukaan Joaquin Phoenix oli viime yönä Miami Beachilla sijaitsevalla klubilla hiphop-konsertissa, jonka aikana hän hyppäsi lavalta yleisön joukkoon ja ryhtyi tappelemaan katsojan kanssa. Turvamiehet keskeyttivät riidan nopeasti ja nostivat Phoenixin takaisin lavalle.

Tämän jälkeen entinen näyttelijä ohjattiin lavalta lavan taakse ja sieltä takaoven kautta ulos klubilta. Julkaisun tietojen mukaan tappelun syy ei ole vielä tiedossa. Tapaus kuitenkin kuvattiin, joten kyseessä voi olla myös ennalta sovittu tempaus. Tammikuussa Joaquin Phoenix nähtiin esiintymässä musiikkikeikalla Las Vegasissa.