Metalliyhtye etsii laulajaa – oletko se sinä?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuonna 2000 perustettu helsinkiläinen metalliyhtye Norther etsii uutta laulajaa riveihinsä. Reilu vuosi sitten viimeisimmän albuminsa julkaissut yhtye erotti äskettäin laulajansa Petri Lindroosin ja nyt hänelle etsitään korvaajaa.

Yhtyeen etsimä laulaja on monipuolinen, luova ja motivoitunut sekä toivottavasti eri laulutyylejä osaava. Hänen tulee olla vähintään 20 vuotta täyttänyt ja asua mieluiten Suomessa. Kitaransoittotaidot katsotaan eduksi, mutta eivät ole välttämättömiä.

Laulajahakuun voi osallistua lataamalla yhtyeen Frozen Angel -kappaleen ja lähettämällä valmiin paketin MP3-muodossa sähköpostilla osoitteeseen singer at norther.net. Kappaleen voit ladata tästä ja sanat puolestaan tästä. Voit lähettää myös vapaamuotoisen audio- tai videonäytteen itsestäsi.