Huh, Beyoncella valtava kaula-aukko – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu r&b-artisti ja näyttelijä Beyonce Knowles on jo saanut pakettiin viimeisimmän sooloalbuminsa viralliset markkinointikiertueet ja päässyt hiukan lomailemaan. Neitokainen ei kuitenkaan kieltäydy tyylilehtien kansikuvista.

Nyt Beyonce on mukana Los Angeles Confidential -lehdessä, jossa hän poseeraa kannessa ja sisäsivuilla. Kaikissa kuvissa näkyy myös paljasta pintaa, mutta yksi otos on ylitse muiden. Egyptiläisiä vaikutteita omaavassa kuvassa Beyonce on sonnustautunut raidalliseen valkoiseen paitaan, jonka kaula-aukko paljastaa harvinaisen paljon. Katso kuvat tästä.

Beyonce nimitti itsensä taannoin Sasha Fierceksi, ja tämä kuvasarja painottaa erityisesti hänen uutta artistinimeään. Vain muutama päivä sitten Beyonce oli kuvaamassa materiaalia tulevaa kiertuettaan varten. Silloin hänet nähtiin asussa, joka korosti erityisen paljon hänen kurvikasta lantiotaan.