Hulk Hogan aiheutti rajun välikohtauksen oikeustalolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuin showpainija Hulk Hogan pui parhaillaan avioeroaan oikeudessa Floridassa. Eilen järjestetyn oikeudenkäynnin yhteydessä wrestling-tähti järjesti välikohtauksen, joka hakee vertaistaan jopa showpainiotteluista.

Hulk Hoganin vaimon asianajana oli antamassa lausuntoa lehdistölle oikeustalon pressitiloissa, kun Hogan, oikealta nimeltään Terry Bollea, saapui paikalle ja alkoi raivota asianajajalle televisiokameroista välittämättä. Asianajaja raivostui väliintulosta ja miesten välille syntyi äänekäs riita. Pian mukaan tuli myös Hoganin asianajaja. Katso hurja video tästä.

Tapausta olisi voinut kuvitella käsikirjoitetuksi viihteeksi, mikäli kyseessä ei olisi ollut oikeustalo. TMZ-julkaisun mukaan tuomioistuin oli hieman ennen välikohtausta vapauttanut satojentuhansien dollarien edestä Hoganille kuuluvaa omaisuutta, joka oli avioeron takia jäädytettynä.