Kuuma Hollywood-pari lemmenlomalla Madridissa, katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nykyään Hollywoodin seuratuimpiin julkkispareihin lukeutuvat näyttelijät Reese Witherspoon ja Jake Gyllenhaal ovat parhaillaan viettämässä yhdistettyä työ- ja lemmenlomaa Madridissa, Espanjassa.

Reese ja Jake kuvattiin torstaina kulkemassa romanttisessa kaupungissa käsi kädessä. Keli ei ollut kovin aurinkoinen, mutta se ei umpirakastuneita supertähtiä näyttänyt haittaavan. Katso kuvat tästä. Ensimmäisen kerran Reese ja Jake kuvattiin yhdessä noin puolitoista vuotta sitten Roomassa, Italiassa, vastaavalla lomalla.

Viime aikoina Reese Witherspoon on viilettänyt ympäri maailmaa markkinoiden uutta Monsters vs. Aliens -elokuvaansa. Myös Madridissa hänet nähtiin lomailun lomassa myös kyseisen leffan edustustilaisuuksissa. Lehdistötilaisuudessa oli mukana myös 24-sarjan päätähtenä parhaiten nykyään tunnettu Kiefer Sutherland.