Lily Allen raivostui paparazzeille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu brittipoppari Lily Allen on parhaillaan Yhdysvalloissa markkinoimassa uutta albumiaan. Euroopan markkinoilla jo pitkään suosiota nauttinut räväkkä poppari on saanut samalla kokea myös julkisuuden nurjan puolen.

Eilen iltapäivällä kotoaan levytysstudiolle matkalla ollut Lily Allen joutui välikohtaukseen, kun häntä kuljettanut auto joutui lievään peräänajoon. Paparazzin kuljettama auto törmäsi Lilyn auton takaosaan, jolloin poppari menetti täysin malttinsa. Kuvaajille raivostunut tähti heitti heitä kädessään olleella vesipullolla. Katso kuvat tästä.

Lopulta laulajan turvamiehet ehtivät hätiin ja saivat rauhoitettua hänet ja vietyä takaisin autoon. Matka jatkui tämän jälkeen kohti levytysstudiota. Infdaily.com -julkaisun mukaan Lily ei kuitenkaan leppynyt, vaan studiolle päästyään jatkoi hyökkäystä ja tällä kertaa ehti jakaa kolaroineelle paparazzille pari iskua ja potkua.