Heroes-teinitähti Hayden Panettiere kiistää selkäänpuukottamisen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Heroes-sarjasta tunnetuksi tullut nuori näyttelijätär on viime päivinä ollut yllättäen otsikoissa aikaisempaa negatiivisemmissa merkeissä. Nyt neitokainen on itse kiistänyt lehtitiedot tekemisistään.

Ensin Hayden Panettiere raivosi kuvaajille gaalaillassa ja sen jälkeen hänen väitettiin yrittävän kammeta kulissien takana hänen 12 vuotta vanhempaa ex-poikaystäväänsä Milo Ventimigliaa pois Heroes-sarjasta, koska ei halua olla hänen kanssaan enää tekemisissä. Hayden on kuitenkin kuitannut väitteet perättömänä huhuna.

– Milo ja minä olemme edelleen hyvin läheisiä. Nautimme toistemme seurasta ja jatkamme työskentelyä yhdessä, Hayden kertoi OK!-lehdelle.

Samalla myös sarjan tuottaja Tim Kring kertoi, ettei kumpikaan suosikkisarjan tähdistä ole jättämässä sarjaa. Hän korosti, että lopullinen päätös sarjan hahmojen tulemisista ja menemisistä on hänen päätettävissään.

Hayden Panettiere ei ole kuitenkaan kiistänyt raivostuneensa kuvaajalle Havajilla viime viikolla. Sen sijaan hän totesi suuttuneensa kuvaajalle aivan oikeasta syystä. Hayden menetti malttinsa, kun kuvaa pyytänyt valokuvaaja koski hänen olkapäähänsä.

– Arvostan valtavasti lehdistöä ja toimittajia, mutta vain niitä jotka kohtelevat meitä kunniallisesti. Arvostan sitä, että lehdistö on tukenut minua, uraani ja asioita, joita minä tuen. Havajilla yksi kuvaaja otti yllättäen kiinni olkapäästäni ja se säikäytti minut. Sitä tapahtuu, Hayden Panettiere kertoi.