Huh, mitkä kengät Victoria Beckham – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Spice Girls -yhtyeestä aikoinaan tunnetuksi tullut ja sittemmin lähinnä jalkapalloilijan vaimona uraa tehnyt Victoria Beckham tunnettiin aiemmin yhtenä maailman seuratuimmista muoti-ikoneista. Viime aikoina hänen otteensa on kuitenkin pahasti lipsunut.

Perjantaina Victoria Beckham nähtiin liikkuvan Lontoossa julkisesti kengissä, jotka näyttävät kenkien sijaan lähinnä roskalaatikon sisällöltä. Suhteellisen normaalit korkokengät vaikuttavat joutuneen lasten päiväkerhon askartelutunnin uhriksi, sillä niihin on liimattu tai muuten liitetty jos jonkinlaisia värikkäitä pallukoita, kiviä ja muuta ihmeellistä.

Kyseessä ovat kuitenkin Louis Vuittonin mallistoon kuuluvat vuohennahkaiset Spicy Sandals -malliston kengät, joiden hinnaksi kerrotaan yli 2.200 dollaria, eli noin 1.600 euroa. Samaan mallistoon kuuluu myös useita muita vastaavan tyylikkäitä tuotoksia. Katso kuvat malliston esittelysivulta tästä tai kengistä Victorian jalassa tästä.