Jack Bauer pelastaa 24-elokuvassa Euroopan?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu 24-televisiosarja laajenee jatkossa mahdollisesti jopa kahdeksi elokuvaksi. Ensin nähdään 24: Exile -työnimellä kulkeva televisioelokuva, joka toimii pohjustuksena sarjan uudelle tuotantokaudelle.

Valkokankaalla joskus hamassa tulevaisuudessa nähtävästä varsinaisesta elokuvasta on saatu lisätietoja sarjan päätähdeltä ja vastaavalta tuottajalta Kiefer Sutherlandilta. Hän on nyt vihjannut, että elokuva voisi sijoittua Yhdysvaltojen sijaan Eurooppaan.

Jack Bauerin roolia näyttelevän tähden mukaan leffapomot harkitsevat parhaillaan tarinan sijoittamista Yhdysvaltojen ulkopuolelle, jonne televisiosarja on pääasiassa sijoittunut. Hänen mukaansa todennäköisimmät kuvauspaikat ovat tällä hetkellä Britannia ja Tsekki.

– Se on jotain, josta olemme aina keskustelleet. Minusta Euroopassa olisi 24-sarjan kaltaiselle tuotannolle fantastista se, että on täysin mahdollista siirtyä yhdessä päivässä Prahasta Lontooseen, Kiefer Sutherland kehui vanhaa mannerta.

Sutherland ei kuitenkaan uskaltanut veikata koska elokuvan tekeminen olisi ajankohtaista. Hänen mukaansa tällä hetkellä projektille ei ole olemassa edes alustavaa aikataulua.

– Toivottavasti se tehdään ennen kuin Jack on 85-vuotias, hän naureskeli E! Onlinen mukaan.