Jenni Vartiainen: ”Pukuni on tehty vanhasta verhosta!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänä iltana Helsingissä juhlittavassa Emma-gaalassa nähdään kotimaan suurimpia musiikkitähtiä niin lavalla kuin lavan takana. Yksi suurimmista tähdistä on viime vuonna kaksi Emmaa voittanut Jenni Vartiainen, joka ei ole kuitenkaan tällä kertaa lainkaan ehdolla.

Tuore Miss Pop 2008 nähdään kuitenkin illan suorassa televisiolähetyksessä jakamassa Emma-palkinto viime vuoden parhaasta kotimaisesta kappaleesta. Näyttävään 70-luvun henkiseen asuun sonnustautunut Jenni Vartiainen paljasti Staralle pukunsa hauskan salaisuuden.

Jenni Vartiaisen oranssinhehkuinen puku on nimittäin tehty kierrätysmateriaaleista ja Jennin mukaan materiaalina on käytetty nimenomaan vanhaa verhoa. Asu nähdään näillä hetkillä myös suorassa televisiolähetyksessä ja Jennin haastattelu myöhemmin Staran Netti-tv:ssä.