Leonardo DiCaprion supermalli-tyttöystävä bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Leonardo DiCaprion israelilaissyntyinen supermalli-tyttöystävä Bar Refaeli pääsi viime kuussa poseeraamaan Sports Illustrated -lehden maineikkaan uimapukunumeron kannessa.

Nyt hän on poseerannut Hurley-tuotemerkin mallina bikineissä ja muissa varsin paljastavissa asuissa tyylikkäissä kuvissa. Katso kuvia tästä ja malliston viralliselta verkkosivustolta tästä. Jälkimmäisestä löytyy myös videoita supermallien bikinikuvauksista.

23-vuotias israelilaissyntyinen Refaeli aloitti mallinuran jo kahdeksan kuukauden ikäisenä taaperona, mutta ammatiksi se muodostui vasta 15-vuotiaana. Sittemmin hän on koristanut lukuisten tunnettujen muotilehtien kansia Elle-lehdestä Sports Illustratediin. Vuonna 2005 Bar Refaeli kokeili siipiään myös näyttelijänä Pick Up -nimisessä saippuasarjassa. Viime aikoina hän on tehnyt hyväntekeväisyyttä yhdessä supermalli Petra Nemcovan kanssa.