Etsintäkuulutus! Poliisi etsii Lindsay Lohania

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uutisoimme aiemmin tänään kuinka näyttelijä-poptähti Lindsay Lohan riiteli loppuviikosta tyttöystävänsä Samantha Ronsonin kanssa Las Vegasissa ja ajoi riidan jälkeen omalla autollaan takaisin Los Angelesiin. Samalla Lindsay unohti myös turvamiehensä Las Vegasiin.

Nyt poliisi on etsintäkuuluttanut Lindsayn, jota käytiin eilen etsimässä hänen kotoaan peräti neljän poliisipartion voimin. Kukaan ei kuitenkaan avannut ovea, joten poliisit joutuivat poistumaan paikalta tyhjin käsin. Näyttelijä-popparin asianajajan mukaan etsintäkuulutus on pelkkä väärinkäsitys, joka tullaan oikaisemaan ensi viikolla. Lohania pyydetään kuitenkin nyt ilmoittautumaan vapaaehtoisesti poliisille.

– Emme voi antaa tällä hetkellä tarkempia tietoja, jotka ovat johtaneet neiti Lohanin etsintäkuulutukseen. Toivomme, että hän antautuisi itse, jotta asia saataisiin selvitettyä ajoissa, Los Angelesin poliisista kerrottiin Access Hollywoodin mukaan.

Tuore etsintäkuulutus liittyy vuonna 2007 tapahtuneeseen pidätykseen. Tähti pidätettiin tuolloin epäiltynä rattijuopumuksesta ja kolarin jälkeisestä liikennepaosta. Hän ei ole ilmeisesti suorittanut sovitulla tavalla oikeuden määräämiä toimenpiteitä. Lohanin kohdallaan tilanne on erityisen vakava, koska hänellä on jo valmiina parikin tuomiota aikaisemmista rattijuopumuksista. Näin ollen mahdollinen uusi tuomio voisi olla erittäin pitkä.