Kaaos Tyra Banksin Huippumalli haussa -kilpailussa – kuusi loukkaantui

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin nähtävän America’s Next Top Model, eli Huippumalli haussa, -realityohjelman amerikkalaisversion koe-esiintymiset päättyivät lauantaina pahaan kaaokseen, kun vuoroaan odottaneiden kilpailijoiden keskuudessa sattui jotain outoa.

Asiasta kertoneen uutistoimisto AP:n mukaan satojen ihmisten muodostamassa joukossa syntyi yhtäkkiä kaaos Park Central New York -hotellissa Manhattanilla. Paikalle kutsuttu poliisi sai lopulta väkijoukon rauhoittumaan, mutta kuusi ihmistä loukkaantui ja kolme pidätettiin. Loukkaantuneista kaksi jouduttiin viemään sairaalaan.

Samalla myös ohjelman koe-esiintyminen keskeytettiin poliisin toimesta. Heidän mukaansa tilaisuus ei ollut asianmukaisesti järjestetty. Viranomaiset eivät vielä tiedä mistä vakava välikohtaus sai alkunsa. Tilanteen rahoituttua hotellin edustalla oli silminnäkijöiden mukaan suoranainen kenkä- ja vaatemeri.

Ohjelmaa Yhdysvalloissa esittävä The CW Network ei ole vielä kommentoinut tapausta. Ohjelman emäntänä ja vastaavana tuottajana toimii supermalli Tyra Banks. Parhaillaan meneillä oleva tuotantokausi alkoi Yhdysvalloissa viime viikolla. New Yorkin jälkeen suunnitelmissa on vielä koe-esiintymiset Dallasissa, Chicagossa ja Los Angelesissa.