Scarlett Johansson nahka-asussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan välivuotta näyttelemisestä omien sanojensa mukaan viettävä Scarlett Johansson nähdään myös pitkän taukonsa aikana aika-ajoin lehtien kansissa ja sisäsivuilla. Nyt vuorossa ovat valokuvaaja Craig McDeanin otokset.

McDeanin kuvasarjassa Scarlett Johansson nähdään tyylikkäissä studiokuvissa erilaisiin räväköihin iltapukuihin sekä arkiasuihin sonnustautuneena. Yhdessä otoksessa Scarlett poseeraa upeassa mustassa ja varsin paljastavassa nahka-asussa. Katso kuvat tästä.

Viime vuoden syyskuussa miehensä Ryan Reynoldsin kanssa salaisessa hääseremoniassa avioitunut supertähti avioliitollaan sitkeät lesbohuhut, mutta myönsi silti rakastavansa myös naisia.

– Rakastan naisia. Rakastan heitä ystävinä ja mielenkiintoisina keskustelukumppaneina. Olen aina sanonut, että rakastan myös homomiehiä. Sisälläni asuu homomies, joka haluaa tulla kaapista, Scarlett Johansson kertoi helmikuussa Us Weekly -lehdelle.