Kate Mossilla huima rintavako

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uransa todellisesta aallonpohjasta ja päihdehelvetistä upeasti selviytynyt ja takaisin supermallien A-sarjaan paluun tehnyt Kate Moss paljasti eilen illalla vahingossa rintansa, mutta vähän myöhemmin hiukan muutakin.

Maailman parhaiten pukeutuvien julkkistähtien joukkoon lukeutuva Kate Moss on nyt todistanut, että poikkeus vahvistaa säännön, sillä hänen asuvalintansa oli kaikkea muuta kuin oikea. Paitsi tietenkin paparazzien mielestä.

Mustaan miesten smokkitakkiin pukeutuneena Sir Philip Greenin syntymäpäiville saapunut supermalli ei ilmeisesti ollut ajatellut, että vastaavilla takeilla on kyykistyessä taipumus aukaista hieman etuosaansa. Miehillä moisella ei ole merkitystä, mutta tilanne on toinen, kun kyseessä on naipuolinen supermalli ja takin alla on niin ikään avokauluksinen toppi.

Samainen toppi paljasti jo aiemmin samana päivänä tähden vasemman rinnan, mutta autosta noustessaan se paljasti myös Mossin rintavaon, joka ei välttämättä näyttänyt aivan siltä mitä olisi voinut odottaa. Nyt kyseinen kuva herättää ihmetystä Britannian viihdelehtien sivuilla. Katso kuva tästä.