Kysely: Pahoinpitely oli Rihannan oma vika

Viihdeuutiset · Stara.fi

Helmikuun 8. päivänä Rihanna pahoinpideltiin sairaalakuntoon hänen poikaystävänsä Chris Brownin toimesta Hollywoodissa. Tapauksen jälkiselvittelyt jatkuvat vielä pitkään oikeudessa.

Nyt amerikkalainen Boston Health Commission on selvittänyt kansalaisten mielipiteitä pahoinpitelyn syyllisestä. Median välittämien rajallisten tietojen perusteella amerikkalaiset ovat muodostaneet mielipiteen, jonka mukaan Rihanna on itse syyllinen pahoinpitelyyn. Tätä mieltä oli yli puolet vastanneista.

Jo aiemmin tähtien lähipiireistä on kerrottu, että Rihanna on luonteeltaan varsin äkkipikainen. Supertähti on itse kertonut poliisikuulusteluissa provosoineensa Chrisiä esimerkiksi heittämällä urheiluauton avaimet auton ikkunasta. Brown voi saada oikeudessa pahimmillaan vuosien vankeustuomion. Oikeudenkäynti jatkuu 9. huhtikuuta.