Zac Efron yllättää poseeraamalla nakumallin kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosituista High School Musical -elokuvista tähtitaivaalle noussut näyttelijä Zac Efron tunnetaan varsin puhtoisena poikana. Nyt hän haluaa ottaa irtioton maineestaan ja Efron poseeraakin lähiaikoina nakumallin kanssa.

Interview-lehdessä julkaistavissa taidekuvissa Zac Efron nähdään kieriskelemässä maassa ja samassa kuvassa nähdään alaston nainen, jonka oikea rinta näkyy kuvassa. Suosikkinäyttelijän mukaan hänen faninsa tulevat varmasti yllättymään kuvista.

– Se on todellakin jotain täysin muuta verrattuna aikaisempaan, Efron kommentoi.

Aiemmin Zac Efron joutui nakuskandaalin keskelle, kun hänen tyttöystävänsä, High School Musical -tähti Vanessa Hudgens, lähetti Zacille kännykällä itse ottamiaan alastonkuvia. Kuvat päätyivät lopulta internetiin ja asiasta syntyi suuri kohu. Disney antoi kuitenkin Vanessan jatkaa elokuviensa tähtenä.