Lady GaGa : Poker Face Remixes

Singlet · Stara.fi

Maailman hittilistojen kärkipaikkoja taannoin valloittanut Lady GaGa soi parhaillaan radioaalloilla vahvasti kakkossinglellään Poker Face. Kyseessä on perinteinen follow-up, joka toistaa monellakin tavalla Just Dance -läpimurtohitin teemaa. Nyt singlestä on julkaistu myös remix-painos.

Mikäli Poker Face -kappaleen radioversio alkaa tympiä, voi tässä olla ratkaisu. Ainakin dj-käytössä remix-singleltä löytyy pari todella käyttökelpoista raitaa, jotka täyttävät tanssilattiat helposti ilman, että tarvitsisi soittaa biisin perusversiota kerta toisensa jälkeen.

Tällä singlellä erityisesti JDB:n käsialaa olevat houseversiot potkivat todella tyylikkäästi. Niiden soundipuoli on mennyt kokonaan uusiksi, mutta vokaalit on jätetty lähes sillensä, joten kappale tunnistetaan varmasti myös maaseudun limudiscoissa. Soundiosastolla päivitys on todella toimiva ja vokaaleihinkin on saatu mukaan hieman vokooderia.

Dave Auden versiot kunnioittavat hitin alkuperäisiä soundeja, mutta poljento on muutettu lähemmäksi eurodancea. Kokonaisuus ei toimi kovinkaan hyvin, sillä kokonaisuus jää ohueksi räpellykseksi. Biisien loppuopuolelta löytyy onneksi jo hieman yritystä erityisesti synakuvioissa ja kappaleen pitkässä breikissä.

Glam As You Radio Mix noudattelee pitkälti alkuperäistä versiota, eikä siinä ole siten remixiä juuri nimeksikään. Pieni Popcorn-syna taustalla ei riitä tuomaan erottuvuutta perusversioon. LLG vs. GLG tarjoaa puolestaan suorabiittisen kahden markan kevytversion. Kokonaisuutena Lady GaGan Poker Facen remix-single on kelpo materiaalia, mutta vain kahden ensimmäisen remiksaajan osalta. Ne ovat hittikamaa, mutta loput menevät täytteen piikkiin.

Pisteet 4/5