Hollywood-tähti Jessica Lange loukkaantui

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkainen näyttelijätär Jessica Lange on kiidätetty sairaalaan hänen jouduttuaan putoamisonnettomuuteen. Onnettomuus tapahtui hänen loma-asunnollaan Minnesotassa.

Tähden tiedottaja kertoi The Insider -julkaisulle, että Jessica Lange mursi pudotessaan solisluunsa ja sai ruhjeita sekä haavan otsaansa. Näyttelijä selvisi tapauksesta kuitenkin mitä ilmeisimmin vain lievin vammoin ja tulee toipumaan täysin. Hänen odotetaan myös pääsevän pian sairaalasta.

59-vuotias kaksinkertainen Oscar-voittaja Jessica Lange nähtiin äskettäin yhdessä Drew Barrymoren kanssa Golden Globe -gaalassa. Molemmat tähdittävät uutta Grey Gardens -elokuvaa. Kymmenissä elokuvissa esiintynyt Lange on voittanut urallaan myös neljä Golden Globe -palkintoa.