Kohukaunotar jättää realitysarjan – ohjelma lopetetaan?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdekanava MTV:llä esitettävä The Hills -realitysarja on kohdannut jälleen uuden vastoinkäymisen, kun sarjan päätähtiin lukeutuva Audrina Patridge on ilmoittanut jättävänsä sarjan.

Viiden kauden ajan The Hills -ohjelmassa seurattu Patridge jättää ohjelman ottaakseen osaa toiseen televisiosarjaan, joka on menestystuottaja Mark Burnettin käsialaa. Uudessa sarjassa keskitytään vain Audrinan elämään, eli hänen ei jatkossa tarvitse jakaa sarjan pääosaa muiden ihmisten kanssa, The Hollywood Reporter kertoi tänään.

– Olemme onnellisia saadessamme työskennellä Audrina Patridgen kanssa. Hän on osoittanut olevansa tähtimateriaalia. Jaksamme tuskin odottaa että pääsemme esittelemään hänen elämänsä seuraavia vaiheita hänen faneilleen, Mark Burnett kertoi lehdelle.

The Hills menettää näin ollen lyhyen ajan sisällä jo toisen päätähdistään. Äskettäin myös Lauren Conrad ilmoitti nimittäin jättävänsä sarjan. Nyt koko ohjelman kohtalo on lehden mukaan auki, sillä se on kietoutunut paljolti henkilöhahmojen varaan. Tuotantoyhtiö on ilmoittanut, ettei se voi ainakaan vielä vahvistaa kuudennen kauden tekemistä ja sarjan jatkumista. Myöskään lopettamishuhuja ei tosin vahvistettu.