Kuoleva Big Brother -tähti jätti jäähyväiset

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viimeisimmästä julkkisten Big Brother -kilpailusta Britanniassa tutuksi tullut televisiotähti Jade Goody taistelee parhaillaan elämästään kohdunkaulansyöpää vastaan. Oikeastaan peli on kuitenkin jo menetetty, sillä hänen hoitonsa on nyt lopetettu ja tähti siirretty kotiin.

27-vuotias Goody voi lääkäreiden mukaan menehtyä millä hetkellä hyvänsä, mutta äärimmäisen huonokuntoinen Jade järjesti ystävilleen vielä jäähyväisjuhlat. Tällä hetkellä hän kykenee parhaina hetkinäänkin olemaan vain tajunnan rajamailla. Maanantaina hän kuitenkin halusi nähdä vielä ystävänsä ja virkosi tilaisuutta varten hieman.

Jade nousi taannoin otsikoihin aiheutettuaan kansainvälisen rasismiskandaalin nimittelemällä intialaista elokuvatähteä Shilpa Shettyä Big Brother -kilpailussa. Shetty on kuitenkin antanut sittemmin Goodylle anteeksi ja hän olikin viime viikolla lentämässä tapaamaan Goodyä, mutta tämä oli liian huonossa kunnossa tapaamiseen.